Op straat

Wilt u in een Tesla door het Zuid-Limburgse heuvelland cruisen? Wat denkt u van een tocht door België, Nederland of Luxemburg in een van de high-performancemodellen van BMW? Of kiest u liever voor een rallytocht met nostalgische 2CV’s of trendy Vespa’s?
Met Apex Events bent u hoe dan ook verzekerd van een bijzondere tour die goede communicatie stimuleert. Ideaal om de raderen aan het draaien te krijgen tijdens een bijzondere brainstormsessie. Om de banden aan te halen binnen een team. Of om de omgeving van uw nieuwe vestiging te verkennen. Hoe prikkelen we de zintuigen van uw gasten?

Zo helder als de communicatie van uw gasten is tijdens de autotocht, zo open is die met Apex Events. Wij begrijpen dat uw event een doel heeft en dragen graag bij aan het succes daarvan. Dat doen we door in detail in te gaan op uw wensen. Denkt u bijvoorbeeld aan een meerdaagse tour? Met overnachtingen in prachtige kastelen? En aan een bezoek aan een wijnproeverij of paardenstoeterij? Alles is mogelijk.
Ook tijdens de tour leggen we professionaliteit en oog voor iedere individuele gast aan de dag. Zo zorgen we ervoor dat u én uw gasten nog heel lang tevreden terugkijken op uw event.

Onze originele mogelijkheden zijn eindeloos.

Road Tour
Vervul jongensdromen tijdens de Road Tour, en stap in een high performance BMW, snelle Porsche of eigentijdse Tesla. Onze krachtige paradepaardjes nodigen uit tot sportief maar veilig toeren door Nederland, België of Luxemburg. Het roadbook verenigt een uitgestippeld parcours met gastronomische belevenissen.

Nostalgische 2CV Rally
Herkent u de klassieke 2CV nog? Tijdens de 2CV Rally maakt u kennis met de legendarische wegligging. U zoekt uw weg met behulp van een overzichtelijk roadboek. Onderweg test u verschillende vaardigheden met spelelementen en uitdagingen, zoals blind inparkeren en diverse navigatietechnieken. Al puzzelend arriveert u bij geselecteerde locaties, waar de deelnemers onder het genot van een hapje en drankje hun ervaringen uitwisselen.

Vespa Experience
Een Italiaanse Vespa staat symbool voor stijl en vrijheid. Voel de wind door uw haren tijdens het cruisen op een originele Vespa-scooter. De begeleider gidst uw gasten door de landelijke omgeving. De reis wordt regelmatig onderbroken voor een picknick, proeverij of bezienswaardigheid. Enjoy the ride – wij zorgen voor de rest.

Rondetafelsessie in vintage VW-busjes
Een Volkswagenbus is een stijlicoon uit vroegere tijden. Gooi uw uitstapje eens over een andere boeg en maak een reis terug in de tijd. Combineer uw rit met een brainstormsessie of de interactieve benadering van een onderwerp. Dat is pas echt outside the box denken. Een bourgondisch diner of barbecue vormen de laatste ingrediënten voor een perfecte dag.