Circuit Zolder

Circuit Zolder

Het circuit in Zolder is een strenge maar rechtvaardige leermeester. Door het lage aantal bochten en relatief korte parcours heeft u het traject al snel in de vingers. Zo biedt het circuit u de kans om u te focussen op uw techniek. Die kunt u tonen bij bijvoorbeeld de Sacramentsheuvel, die u in het ongewisse moet bedwingen omdat u niet ziet wat zich erachter bevindt, en dus ook de linkerbocht die meteen volgt, niet ziet aankomen. Dankzij de rechte stukken krijgt u veel kansen om in te halen, wat spannende momenten oplevert. Ronde na ronde, steeds opnieuw, bijt u zich samen met Circuit Zolder vast in uw rijvaardigheid en het bereiken van een hoger niveau.

4.011 m

Lengte

10

Bochten

1963

Geopend

Hoe ervaart u het circuit?

Kiest u voor een BMW? Een Porsche? Of liever voor uw eigen auto? Apex Events biedt u tal van manieren om een van de circuits te ervaren. Hieronder zetten we graag enkele experiences op een rij. De experiences zijn aan te vullen met programmaonderdelen op maat, zoals een presentatie of vergadering.

Maar denk ook aan een gezellige borrel, heerlijke maaltijd of luxe overnachting. Heeft u een speciale wens? Ons team maakt het waar.