TT Circuit Assen

TT Circuit Assen

What you see is what you get. Die uitspraak kenmerkt de nuchterheid en laagdrempeligheid van TT Circuit Assen. De vraag is alleen: ziet u wel alles? Doordat het circuit zo vlak is, kan het lastig zijn om u te oriënteren. Met zijn talrijke bochten biedt het circuit u veel kansen om uzelf te leren kennen als coureur. U creëert iedere ronde meer zelfvertrouwen achter het racestuur en bouwt uw rijvaardigheid uit. Maar blijf alert en word vooral niet overmoedig. Want dan zet TT Circuit Assen u onverbiddelijk weer op uw plek. Dat ondervond Phil zelf in 1995 toen hij crashte in de scherpe linkerbocht de Ramshoek. U bent gewaarschuwd …

4.545 m

Lengte

21

Bochten

1925

Geopend

Hoe ervaart u het circuit?

Kiest u voor een BMW? Een Porsche? Of liever voor uw eigen auto? Apex Events biedt u tal van manieren om een van de circuits te ervaren. Hieronder zetten we graag enkele experiences op een rij. De experiences zijn aan te vullen met programmaonderdelen op maat, zoals een presentatie of vergadering.

Maar denk ook aan een gezellige borrel, heerlijke maaltijd of luxe overnachting. Heeft u een speciale wens? Ons team maakt het waar.