Circuit Zandvoort

Circuit Zandvoort

Met een uitdagende grijns wacht Circuit Zandvoort op uw komst. Het circuit houdt van verrassingen. En die biedt het, bijvoorbeeld met de Tarzanbocht: de eerste bocht na de start-finishlijn die u 180 graden naar rechts dwingt. Maar denk ook aan de rollercoaster die de Hunserug met zich meebrengt door u na het beklimmen van de heuvel een dal in te laten rijden. Bereid u dus maar voor op blinde en messcherpe bochten, een heuvelachtig parcours en misschien zelfs wel opstuivend duinzand dat het parcours iedere ronde anders eruit kan laten zien. Circuit Zandvoort nodigt u uit om te laten zien uit welk hout u gesneden bent.

4.307m

Lengte

13

Bochten

1939

Geopend

Hoe ervaart u het circuit?

Kiest u voor een BMW? Een Porsche? Of liever voor uw eigen auto? Apex Events biedt u tal van manieren om een van de circuits te ervaren. Hieronder zetten we graag enkele experiences op een rij. De experiences zijn aan te vullen met programmaonderdelen op maat, zoals een presentatie of vergadering.

Maar denk ook aan een gezellige borrel, heerlijke maaltijd of luxe overnachting. Heeft u een speciale wens? Ons team maakt het waar.