Iconic

Porsche Stuttgart en Porsche Leipzig Museum, Factory & Driving Experience

U proeft Porsche pas echt in Stuttgart en Leipzig. Stuttgart belicht de historie van Porsche. U doet interessante achtergrondinformatie op in het Porsche Museum, ontdekt in de fabriek hoe de Porsche 911, racecupauto’s, de Cayman en de Boxster gebouwd worden én ervaart zelf Porsche op de Autobahn. In Leipzig ontdekt u meer over de hightech development van Porsche. U brengt een bezoek aan het Porsche Museum, neemt een kijkje achter de schermen in de Porsche-fabriek waar de Panamera, Cayenne en Macan van de band rollen, behaalt duizelingwekkende snelheden op de testbaan en past doordachte rijtechnieken toe op offroadterreinen. U leert Porsche op een heel andere manier kennen

Bezoek de DTM op Circuit Zolder

De comeback van de Deutsche Tourenwagen-Masters (DTM) naar het circuit van Zolder, voegt een spannend evenement toe aan het Belgische racecircuit. De DTM wordt gezien als de Formule-1 van de toerwagens, met een sterk internationaal deelnemersveld. Op basis van uw wensen verzorgen wij een VIP-ervaring tijdens dit prestigieuze evenement.

Ga terug in de tijd op het Goodwood Revival Festival

Voor de liefhebber van authentieke raceauto’s vormt Goodwood Revival een jaarlijks hoogtepunt. Het autorace-evenement is vergelijkbaar met het beroemde Le Mans classic evenement. Van 1948 tot 1966 vormde het circuit van Goodwood het mekka van de Britse motorsport. De Revival is een formidabele stap terug in de tijd; naar de glamour en romantiek van het autoracen in de glorietijd van Goodwood. Ontmoet racelegendes, bewonder hun stijl en de klassieke bolides. Verblijf na afloop in een hotel met Engelse grandeur uit vroegere tijden.

BMW factory & Driving Experience

Als u binnenstapt bij BMW Welt in München beleeft u BMW in al zijn facetten. Uiteraard kunnen een rondleiding door het imposante gebouw én een kijkje achter de schermen in de fabriek niet ontbreken. Maar wist u ook dat u plaats mag nemen achter het stuur van een BMW i, MINI of Six? Deze – eventueel meerdaagse – experience laat zich uitstekend combineren met een toertocht met uw eigen wagen en een stop bij het indrukwekkende Mercedes-Benz Museum in Stuttgart.