Ice

Short Ski Break

Sportief genieten in de sneeuw, samen met uw gasten of collega’s. Dankzij professioneel maatwerk profiteert u maximaal van uw verblijf in de sneeuw. Wij verzorgen uw skipassen en overige uitrusting. Na afloop van een intensieve dag in de buitenlucht, druppelt iedereen binnen waar het lekker warm is. Met rode wangen van de kou en glinsterende ogen vertellen de wintersporters over hun belevenissen. Uw gasten toosten op een fantastische reis, smeden banden en maken herinneringen. Natuurlijk verwennen en verrassen wij uw gezelschap met alle luxe en comfort. Een sauna of spa met een goede massage laat vermoeide spieren ontspannen en herstellen. U bepaalt samen met ons het programma; wij verzorgen uw reis tot in de perfectie.

BMW Ice Driving Experience

Begeef u op glad ijs. Adrenaline, driving skills en sneeuw vormen sleutelwoorden in het sprookjesachtige decor van onze Ice Driving Experience in Oostenrijk. Met krachtige BMW-modellen, professionele instructeurs en gevarieerde oefeningen geven we een geheel nieuwe dimensie aan het autorijden. Train uw vaardigheden als chauffeur; test uzelf op ijs, besneeuwde pistes.

Het Ice Driving programma leent zich uitermate voor aanvullende activiteiten. In de directe omgeving bevinden zich luxe hotelvoorzieningen en wintersportmogelijkheden voor alle niveaus.

Op maat gemaakt programma

Zoekt u een buitengewone invulling van uw incentivereis of evenement? Onze tailormade programma’s stellen u in staat om een ‘Once in a Lifetime’ ervaring mee te geven aan uw gasten. Apex Events heeft uitstekende relaties met hotels en lokale partners in binnen en buitenland.

Wij luisteren naar uw wensen en verwerken deze in een passend advies. Ons team combineert ervaring, enthousiasme en creativiteit bij de invulling van elke reis of evenement. Gezamenlijk stellen we een perfect programma samen, waarmee u zich onderscheidt en herinneringen creëert.