OP HET CIRCUIT

Wilt u in een racewagen rijden op een circuit of circuitracen? Een nuance op papier, een wezenlijk verschil achter het stuur. Bij Apex Events gaan we steeds opnieuw voor het laatste. Samen zorgen we ervoor dat de zintuigen van uw gasten op scherp staan. Daarvoor gaan we heel professioneel te werk. Wist u dat al onze instructeurs professionele coureurs zijn of zijn geweest? U mag dan ook rekenen op begeleiding die bol staat van de passie en betrokkenheid. En op de bekwaamheid van ervaren vakmensen. Zo creëren we herinneringen waarover uw gasten nog lang napraten.

U kunt rijden, maar kunt u ook racen?

Bij Apex Events weten we dat de definitie van een geslaagd race-event verschilt van mens tot mens. Wij zorgen voor succes met maatwerk en heldere communicatie. Welk doel heeft u voor ogen? En hoe draagt een dag op het circuit zo goed mogelijk bij daaraan? Ook tijdens het event is onze persoonlijke aanpak voelbaar. We peilen tussendoor hoe uw gasten de experience ervaren. Mag het sneller? Of juist rustiger? Uiteraard sturen we bij als dat nodig is, maar nog belangrijker is dat we zo een hecht groepsgevoel creëren. Of we nu het asfalt van het circuit in Zolder, Assen, Zandvoort of Spa-Francorchamps betreden, Apex Events maakt indruk. En u dus ook.

HOE ERVAART U HET CIRCUIT?

Kiest u voor een BMW? Een Porsche? Of liever voor uw eigen auto? Apex Events biedt u tal van manieren om een van de circuits te ervaren. Hieronder zetten we graag enkele experiences op een rij. De experiences zijn aan te vullen met programmaonderdelen op maat, zoals een presentatie of vergadering.

Maar denk ook aan een gezellige borrel, heerlijke maaltijd of luxe overnachting. Heeft u een speciale wens? Ons team maakt het waar.