Experience

Experiences

Op het circuit

Circuit Experience

Laat u zien wat u in uw mars heeft op een van de circuits met de ongepolijste kracht van de Porsche 911? Duikt u messcherp en razendsnel de bochten in met de Porsche Cayman? Of haalt u iedere ronde opnieuw het onderste uit de kan met onze BMW M240i, de snelst accelererende wagen uit ons gamma? Na een hartelijke ontvangst, heldere briefing en voorbereidende instructieronde is het aan u. Bent u er klaar voor?

Drift & Drive Experience

Sportief en vol adrenaline: zo kunt u de Drift & Drive Experience wel noemen. We laten u al slippend en driftend het Zandvoortse circuit verkennen. Als u dat wilt, maakt u vervolgens op de openbare weg kennis met het gaspedaal van BMW’s i- en M-modellen.

Racetaxi Experience

Het circuit ervaren met de snelheid en behendigheid van een professionele coureur? Dat kan tijdens zogeheten hotlaps met een van onze instructeurs. Neem plaats in de bijrijdersstoel, klik uw vierpuntsgordel vast, zet u schrap en ervaar de duizelingwekkende snelheden die een professional behaalt.

Defense Driving Experience

Vol zelfvertrouwen de auto uitstappen na gecontroleerd over het circuit te zijn geslipt: dat mag u verwachten. Als u dat wilt, kan dat zelfs met uw eigen wagen. Een leerzame experience die zich uitstekend laat combineren met bijvoorbeeld een productpresentatie of demonstratierit.

Op straat

BMW en Mercedes Experience

Als u binnenstapt bij BMW Welt in München beleeft u BMW in al zijn facetten. Uiteraard kunnen een rondleiding door het imposante gebouw én een kijkje achter de schermen in de fabriek niet ontbreken. Maar wist u ook dat u plaats mag nemen achter het stuur van een BMW i, MINI of Six? Deze – eventueel meerdaagse – experience laat zich uitstekend combineren met een toertocht met uw eigen wagen en een stop bij het indrukwekkende Mercedes-Benz Museum in Stuttgart.

Offroad

Adrenaline Experience

Van jetski tot speedboot en van quad tot Dakar-buggy: tijdens de Adrenaline Experience slaat uw hart gegarandeerd sneller. Ook zonder gaspedaal. Denk aan de klimtoren bedwingen, pamperjumpen of boogschieten. De hoognodige ontspanning volgt bijvoorbeeld tijdens een gezellige barbecue.

4x4 Experience

Apex Events neemt u mee naar een van de meest uitdagende offroadterreinen van Nederland. Laat zien wie de baas is en bedwing houten bruggen, steile hellingen, nét niet te diepe waterplassen en glibberige modderwegen in een van de nieuwe Range Rovers of Land Rover Discovery’s .Heeft u er nog geen genoeg van? Dan wacht u een metalen constructie die het uiterste vergt van chauffeur en wagen …

Quad Experience

Aan de Brabantse waterkant krijgt u alle ruimte om uw quad over een van de grootste quadbanen van Nederland te manoeuvreren. Het terrein is heel divers en biedt heuvels, zand- of moddervlaktes en scherpe bochten. Bereid u voor op een stevige portie behendigheid én plezier.

Co-piloot Dakar Experience

Altijd al eens de Dakar-rally willen rijden? U proeft ervan in ons eigen land tijdens de Co-piloot Dakar Experience. Stap bij een van de Dakar-deelnemers in hun auto, vrachtwagen of buggy en ervaar hoe zij het ruige terrein bestieren.